Alakulttuuria naisten saunaillassa

Ilkka Kylävaaran kirjoittamassa Naisten saunassa pannaan halvalla niin työkavereita kuin miehiäkin. Tai no, ainahan se ei ole halpaa lystiä…. Saunajuomien kirvoittaessa kielenkantoja ilmassa leijuu paljon sävyjä rivien välissä, eikä illan ohjelmanumerokaan pelasta tilannetta, päinvastoin!

Näytelmässä nähdään tuttuja huittislaisia kasvoja, kuten Erja Urvikko-Vainio, Johanna Paavilainen, Sanna Stenfors-Kouhia ja Jukka-Pekka Kiuru. Tiimi sai vahvistusta sastamalalaisesta Janna Nurmisesta. Näytelmän on ohjannut Marko Saario.

Näytelmä esitetään Huittisten vanhalla meijerillä Studioteatterilla, mutta yksi esitys on luvassa Vampulan puolelle. Metsäpirtillä Salmenojalla järjestettävässä pikkujoulutilaisuudessa on ennen näytöstä pikkujoulupäivällinen ja loppuillaksi Laululintusen karaoketanssit. Baari on myös auki koko illan jotta päästään pikkujoulutunnelmaan. Ryhmille, kuten työpaikoille, yhdistyksille, kaveriporukoille ym, (min.5h) hinta 50e/h, yksittäin 55e/h, johon sisältyy myös väliaikatarjoilut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *